top of page
Tarieven

​​Tarieven

 

Wij maken u graag offerte voor uw (ver)bouwwerken.

 

Zowel voor het EPB-verslag als voor de Veiligheidscoördinatie zijn de eisen afhankelijk van het soort project, aard van de werken, aard van de bestemming, ... dat het voor ons onmogelijk is zomaar een prijs op te geven. Dat zou als gevolg hebben dat de ene klant te veel en de andere klant te weinig zou betalen.

Voor het ventilatieprestatieverslag is onze prijs afhankelijk van welk ventilatiesysteem de klant wenst te installeren.

Voor een warmteverliesberekening per ruimte, volgens de norm, noodzakelijk voor een goed EPB-verslag is de prijs afhankelijk van het ontwerp want elke ruimte dient in beschouwing genomen te worden.

 

Omdat wij een eerlijk prijs voor uw project willen aanbieden maken wij graag op zeer korte termijn een gratis offerte voor uw project op. Laat zonder aarzelen uw gegevens achter zodat wij met u contact kunnen opnemen voor de nodige informatie nodig voor de vrijblijvende offerte.

Tarieven EPC

Onze prijzen zijn berekend voor woningen en gebouwen binnen een straal van 25 km rond Brasschaat. Voor elk dossier wordt er ter plekke langsgegaan voor het opnemen van de situatie, niet in 5 minuten maar minstens 1 uur om alles correct te kunnen weergeven.

De klant krijgt van ons een lijst met documenten die ons ter beschikking dienen gesteld te worden om het EPC-attest op te kunnen stellen.

Studio                            :  150,000 € exclusief BTW

Appartement                :  175,00 € exclusief BTW

Duplex-woning             :  205,00 € exclusief BTW

Rijwoning                       :  195,00 € exclusief BTW

Halfopen bebouwing   :  215,00 € exclusief BTW

Vrijstaande woning      :  240,00 € exclusief BTW (tot 200 m²)

Villa, landhuis                :  290,00 € exclusief BTW (tussen 200 en 300 m²) - 340,00 € exclusief BTW (tussen 300 en 400 m²)

Klein niet residentieel  :  195,00 € exclusief BTW (tot 150 m²)

                                         :  250,00 € exclusief BTW (tot 300 m²)

                                         :  offerte (boven 300 m²)

Geen plannen beschikbaar leidt tot een meerprijs van 50,00 € tot 100,00 € exclusief BTW

 

 

Alle prijzen gelden exclusief 21% BTW, te voldoen voor afgifte EPC-certificaat.

Ventilatieverslaggeving

Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal ruimtes in uw gebouw en van het ventilatiesysteem dat toegepast zal worden. Hierdoor variëren onze prijzen voor het volledige traject tussen 250 € en 375 € excl. BTW (excl. bijdrage aan kwaliteitskader)

Plaatsbeschrijving

Ook voor deze prestaties dienen wij over de plannen te beschikken om een correcte prijs op te geven omdat het aantal ruimtes een grote rol spelen. Ook is het van belang te weten of het om een plaatsbeschrijving gaat voor een intrede of uittreden, start van werken of einde werken. Onze prijzen voor plaatsbeschrijving kunnen hierdoor variëren tussen de 175 € en 500 € excl BTW.

Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de nodige informatie om uw offerte te kunnen maken.!

bottom of page