top of page

SERVICES

We hebben de nodige diploma's en opleidingen in huis om u als gecertificeerd adviseur u begeleiden bij uw bouwprocessen:

 • Veiligheidscoördinatie
  Voor het bouwen of verbouwen van uw projecten, van studio tot waterkrachtcentrale, kunnen wij u bijstaan als veiligheidscoördinator niveau A (het hoogst verkrijgbare niveau).

 • EPB-verslageving
  Voor elke nieuwbouw of verbouwing waar een architect voor nodig is, dient een EPB-aangifte te gebeuren. Wij zijn gecertificeerd EPB-verslaggever en volgen de jaarlijks verplichte opleiding door het VEA opgeleg.

 • Ventilatieverslaggeving
  Voor de nieuwbouw van residentiële gebouwen moet sinds 1 januari 2016 een ventilatieverslag toegevoegd worden aan de EPB-aangifte. Danafix-EVC is gecertificeerd voor elk onderdeel van dit ventilatieverslag.

 • EPC
  Alvorens uw gebouw voor verhuur of verkoop beschikbaar te stellen dient u verplicht te beschikken over het EPC-certifcaat. Wij zijn energiedeskundige niveau A en mogen dit certificaat opstellen.

Veiligheidscoördinatie

​​

Op elke bouwwerf waar meer dan één aannemer gelijktijdig of na elkaar bezig is dient de opdrachtgever er voor te zorgen dat er een veiligheidscoördinator aangesteld wordt alvorens van start te gaan. Klik hier voor meer uitleg.

EPB Verslaggeving

​​

Bij de bouw van een nieuw gebouw of bij een grondige renovatie dient het bouwwerk qua energiebehoefte in regel te zijn de eisen van dat moment. Wij kunnen u hierbij adviseren een zo energie-zuinig mogelijk gebouw te bouwen (BEN-woning) of te voldoen aan alle eisen en zo de eventuele boetes te vermijden. Klik hier voor meer uitleg.

EPC Certificering

​​

Alvorens een residentiële woning, appartement, studio, studentenflat, ... te koop of te huur aan te bieden dient de eigenaar te beschikken over een EPC-certificaat. Op straffe van boetes vanaf 500€ tot veel meer.

Wij kunnen u hierbij helpen.

Klik hier voor meer uitleg.

bottom of page